Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Czy trwają prace nad nowym Image VTI?
Czy trwają prace nad nowym Image VTI?

Dziś dowiedziałem się o wątku na forum VTI, w którym wspomniano, że trwają prace nad nowym Image VTI.
Dziękuję @apovis2105 za informację o wątku na forum VTI.

Gunbock odpowiedział na oświadczenie, że wsparcie dla VTI zostało przerwane tak...

Kod:
Wer sagt Dir denn das der Support hier eingestellt wurde, meines Wissens nach wird zur Zeit schwer am VTI gearbeitet! Und das von Leuten, die auch wirklich an die wichtigen Dinge ran kommen.
Jetzt aber bitte keine endlosen Fragen (das ist alles, was ich gehört habe)!!! Und auf diese Info ist zumindest Verlass ...
Nachtrag: Es gibt auch noch keine Infos, wann was kommt, nur das gearbeitet wird!

Kod:
Kto powiedział, że tutaj zaprzestano wsparcia? O ile wiem, obecnie intensywnie pracują nad VTI! I to od ludzi, którzy faktycznie docierają do ważnych rzeczy.
A teraz proszę nie zadawać niekończących się pytań (to wszystko, co usłyszałem)!!! A przynajmniej ta informacja jest wiarygodna...
Dodatek: Nie ma jeszcze informacji na temat daty premiery, wiadomo tylko, że prace już trwają!

Plotki zdają się również głosić, że „ludzie, którzy tu zajmują się ważnymi sprawami” to Plnick, były szef VTI.
Jeśli to wszystko okaże się prawdą, będzie to świetna wiadomość, która ucieszy wielu fanów dekoderów VU+.

Choć trzeba powiedzieć, że ani społeczność, ani oprogramowanie nie umarły.
Dzięki użytkownikom takim jak @Oberhesse i kilku innym, w ciągu ostatnich kilku lat wydarzyło się wiele i opracowano świetne nowe wtyczki, które dodały wartości tym urządzeniom.

W każdym razie byłbym szczęśliwy, gdyby tu wszystko naprawdę trwało.
Bo bądźmy szczerzy, bez względu na to, jaki to tuner, wszyscy lubimy tunery E2 i mamy swoje ulubione image. ;)
To tchnęłoby nowe życie w jedeno z oprogramowan, które już uznano za martwe.
Like Odpowiedz

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości